Sex crimes

När Assange publicerar darrar skurkarna.

Jag noterade att Interpol nu lagt ut en efterlysning för att hitta Julian Paul Assange för "sex crimes", men trots idoga efterforskningar så har de inte hittat en bild på honom att lägga ut. Jag tänkte därför bistå den internationella polismyndigheten, som säkert har mycket bättre saker att lägga både sin tid och sin budget på, med en fantombild som väl beskriver Assanges, om inte utseende, så i alla fall funktion. Bilden bifogas. Man kan notera att jag iofs har snott bilden på the stora farliga Interwebtubez utan att Lee Falk fått extra betaaalt för den, men jag räknar med att det är fair use eftersom det används för ett gott och brottsbekämpande syfte.

Vad det gäller nya djungelordspråk är det väl bara att öppna kommentarsfältet, jag kan börja med den uppenbara: När Assange publicerar darrar skurkarna.

Trackback URL for this post:

https://webhackande.se/trackback/342

Kommentarer

Skicka en bild på Sten

Skicka en bild på Sten Tolgfors istället. Jag hade förmodligen dött av fnitter-attack ifall polisen plockat upp honom av misstag. Assange kan ju och andra sidan hävda att han aldrig sett kvinnorna han anklagas ha våldtagit, och hävda att det kan ha varit någon wannabe

Tolgfors

Du menar att vi medvetet skulle förvirra den internationella polismyndigheten med en falsk bild på denne efterspanade man? Att vi skulle utsätta den hedervärde ministern för det trauma som en falsk arrestering skulle innebära? Nej, det betackar jag mig för. Sådana terroristfasoner får andra hålla på med. Våra myndigheter har som sagt betydligt viktigare saker för sig.

Internetordspråk

När Assange publicerar stannar pressarna.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter