På A svamlar vi lite lätt och på B kan vi inte.

Jag kollade vad min radio spelade in åt mig i söndags. Jag har en urgammal PC med ett radiointerface som spelar in vissa program åt mig så jag kan lyssna på dem när jag känner för det. Jag gör det här manuellt eftersom det ger mig allting i wav-format om jag behöver frilägga och spara undan något. Det är lite knöligare med podcasts som redan är komprimerade. I söndagens skörd hittade jag såklart en timme av en valvaka som sändes i stället för ett musikprogram jag egentligen är intresserad av.

Den bifogade filen är ett klipp på under 30 sekunder från denna valvaka. Jag tror att man får citera 30 sekunder tal utan att behöva skaffa publieringsrätter och fan och hans moster, men om jag har fel får väl SR med flera kontakta mig.
I klippet spekulerar två personer om vad vi hittar på härnäst. Låt oss diplomatiskt säga att de misstar sig en smula.

För att förvanska en text ur de gamla telefonkatalogerna: alla påståenden om att kampen skall upphöra är falska och skall ignoreras.
Om någon där ute trodde att vi skulle varva ned efter det här kommer de att bli väldigt besvikna. Det är inte så pirater jobbar. Vi går ut maximalt från början, ökar under loppets gång och spurtar på slutet.

Trackback URL for this post:

https://webhackande.se/trackback/181
BilagaStorlek
valjakt-p4-090607.mp3209.92 kB

Kommentarer

Avslutningen

Sluttampen, "Gudrun Schyman säger att hon är stärkt av det här", känns också spännande. F! betraktas som mycket mer rumsrent och "seriöst" av någon anledning. Det är ett halvår äldre än pp. Medlemssiffrorna är en bråkdel av pp:s. Det som möjligen skulle ge dem trovärdighet är att de har en yrkespolitiker i ledningen. Om det nu skulle ge trovärdighet, speciellt som just den yrkespolitikern lämnade sitt tidigare parti men behöll riksdagsplatsen ändå. Vad skulle folkpartiet göra om ett halvdussin av deras medlemmar köptes över till s? Knyta handen i fickan? Någon som tror på det?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter