Emo-Hitler i riksdagen

David von Arnold, SD:aren som skar in ett hakkors i pannan på sig själv.

Lite lösryckta kommentarer:

Björn Söder har tidigare uttalat sig mycket kritiskt mot att papperslösa flyktingar får samma vård som svenska medborgare. Söder lever med skyddad identitet efter att ha hotats vid flera tillfällen.
- nyheter24.se

Betyder det att Björn Söder är en papperslös flykting? Kan man förresten göra undantag i sin organdonation? Jag skulle inte vilja att min lever hamnar i den suputens fula kropp.

Dock måste det vara möjligt för människor med speciell kompetens att komma till landet för att arbeta. Det handlar då om personer som kan uppvisa anställningsavtal med svenska arbetsgivare, där arbetsgivaren kan belägga att den aktuella kompetensen inte går att finna inom landets gränser.
- Skitsnack och lögner

Då man man tycka att det omvända också gäller; bara svenskar med speciell kompetens som inte står att finna i ett annat land får åka utomlands och jobba. Men då tycker jag att man tänker lite för snävt, istället så ska svenskar med speciell inkompetens kunna tvingas åka utomlands och jobba. Det finns t.ex. en stor mängd snö som behöver skyfflas fram och tillbaka på Sydpolen - där skulle Sverigedemokraternas unika och speciella inkompetens verkligen komma till sin rätt. De gillar ju vitt. Vit makt, på riktigt. Och på rätt ställe.

dagensarbete.se intervjuar SDs arbetspolitiske talesman, tillika medlemmen i partistyrelsen och partiaktiv sedan 2002. Det går inte ens att göra parodi på det där, det måste läsas i sin helhet för att man verkligen ska uppskatta snedavlingen fullt ut.

Mer snedavling. Dä ä allt.

Nazisterna!

Levi Klausen, SD i Filipstad, lägger nazismen på hyllan ett tag.

Ja, herremindag... Mycket gengas har de sniffat.

Trackback URL for this post:

https://webhackande.se/trackback/332

Kommentarer

Björn Söder

Thomas Karlsen menar att Sverige befolkas av människor som starkt präglas av sin aggressiva "gen". Lösningen på problemet är att alla utlänningar ska utvisas om de kritiserar Sverige. Hans kollega Björn Söder verkar ha en mer effektiv lösning på problemet då han öppet stödjer dödsstraff. Hur kunde dessa människor vinna trovärdighet enbart genom att byta klädstil?

Dock måste det vara möjligt

Dock måste det vara möjligt för människor med speciell kompetens att komma till landet för att arbeta. Det handlar då om personer som kan uppvisa anställningsavtal med svenska arbetsgivare, där arbetsgivaren kan belägga att den aktuella kompetensen inte går att finna inom landets gränser.

En idiotisk policy, men dessvärre inte särskilt ovanlig.

dagensarbete

Känns däremot som att det hade varit värt att påpeka att artikeln från dagensarbete är från 2007, 2007-11-26, inte för att jag tror det gör någon större skillnad i deras politik. Men det är åtminstone bättre att vara ärlig och nämna det.

Datum

Jag tänkte helt enkelt inte på det. Och med tanke på att deras politik härstammar från 30-talet så tror jag som du att det inte gör nån större skillnad.

dagensarbete.se

Å Herre Jesus Min Skapare!

Tänk om den där intervjun hade sänts i SVT i tid före valet. Inte ens en Svenne "IQ skonummer" Banan hade väl kunnat undgå att fatta vilka formidabla stolpskott han var på väg att rösta på? Eller...?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter