Dags att göra en insats för folkhälsan

När vi nu tydligen ägnar oss åt moralpanik på riksnivå och ingen vågar säga nej till någonting eftersom "folk" omedelbart kallar alla som försöker tänka klart för pedofiler vill jag passa på att dra mitt strå till stacken. Jag vill också förbjuda saker jag inte förstår eller bara ogillar.

SVT visar årligen upp unga outvecklade flickor (som nästan utan undantag saknar de bröst som bland annat australien har lagstiftat om som nödvändiga för att skilja barnporr från porr med vuxna agerande) i "kläder" som är avsedda att vara så exponerande som det bara är möjligt. Inget lämnas åt fantasin. Om någon försökte visa sig ute klädd som de här "artisterna" skulle vdb omedelbart fällas för förargelseväckande beteende. Det kan inte betraktas som något annat än barnporr. Flickorna visas upp med närgångna bilder av skrev och stjärtar. Männen är nästan alltid fullt påklädda och är med enbart för att hjälpa till att exponera småflickorna så mycket som möjligt. Att sådant får visas är sanslöst, och det MÅSTE gå att komma åt via gällande barnporrlag. Visserligen visas sällan direkt penetrering, men desto mer antyds och att man visar upp flickor som är prepubertala (eller åtminstone skall se ut så) finns det inget tvivel om. Det här kan inte vara annat än övergrepp, med vinstintresse i botten.
Det är dags för ECPAT att beordra B- Ask att ta tag i det här och äntligen förbjuda konståkning en gång för alla. Snusket måste få ett slut. Folkets mentala sundhet hänger på detta, det är en folkhälsofråga.

För ärligt talat, hur kan någon försvara konståkning? Om det räcker med tecknade bilder av påhittade figurer för att trigga bokbålsreflexen så måste konståkningens ihärdigt exponerade skrev och tveksamma klädsel vara flera gånger värre. Till att börja med är det riktiga, levande personer (som ser ut som tolvåringar) som utnyttjas. Kommentatorerna påstår ibland att deltagarna är över 18, men det skulle de väl säga i vilket fall som helst för att undvika straff?
Konståkningen är värst, men det finns andra perversiteter där ute som borde åtgärdas. Simhopp är tveksamt. Damtennis också. Friidrotten har förändrats under det senaste decenniet och dräkterna blir mindre och mindre och allt mer hudnära. Det finns ingen rimlig anledning till detta. Kan inte ECPAT fixa ett vitesföreläggande för DN-galan och liknande pedo-lockbeten så man åtminstone tvingar deltagarna att ha gamla klassiska träningsoveraller? Eller burka.
Vad har vi egentligen moralpoliser till när de verkar sova på jobbet och missar en massa saker som man kunde fängsla folk för? Om vi skall vara med i racet, och det skall vi tydligen, så måste alla dra sitt strå till stacken. Ange din granne nu.

Trackback URL for this post:

https://webhackande.se/trackback/317

Kommentarer

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter