Nej.

Svenskans svåraste ord. NEJ. Så kort, så enkelt. En stavelse. Två konsonanter och en vokal. Trots detta så svårt att förstå. Tusentals svenskar förstår inte NEJ och våldtar andra varje dag, om man får tro på en del statistik. Katter struntar i det. Små barn tar det inte på allvar. Politiker... tja. De begriper inte vad det handlar om. Uppenbarligen är det något med "Nej" som inte går fram tydligt. Jag trodde att svenska folket gjort sig förstått, men det var för inlindat. Dags att ta bladet från munnen och vara tydlig.

NEJ! VI VILL INTE HA FRA-LAGEN. Vi, som VALT ER för att göra som VI VILL vill inte ha de jävla kablarna kopplade till någonting. Inte till FRA, inte till någon FRA-liknande domstol, inte till Tolgfors personligen, inte till Statens Byrå för Planerade Framtida Övergrepp. Kablarna ska inte kopiera någonting någonstans. PLATS för helvete, hundjävlar!

"Vi kan ändra lite här och justera lite där och smyga igenom lagen på en annan ledd." Nä, det kan ni inte. Den där lagen är från början till slut skräp. Det spelar ingen roll hur mycket man sminkar en gris, det är fortfarande en gris, som vissa amerikaner säger. Vi vill inte ha den där grisen. Vi har tydligt talat om att den är oönskad. Hur kan vi göra det tydligare? Demonstrationer hjälper inte. Tidningsartiklar hjälper inte. Hur ska vi bära oss åt för att nå fram till politikerna högt där uppe i elfenbenstornet? Exakt hur tröga är de? Finns det något språk de förstår förutom kontanter i handen? Ska vi verkligen bli tvungna att muta dem för att få dem att ge fan i att sälja ut våra grundläggande rättigheter?

Jag behöver en kall dusch och frisk luft. Under tiden spelar jag lite ljuv musik från "skivor till döddagar". De som känner på sig att de snart skall vara med om att göra ännu ett försök att få den här skräplagen genomförd är välkomna att ta åt sig. Jag orkar inte vara artig och välformulerad längre. FRA-lagen är fan ta mej våldtäkt på våra rättigheter. Riksdagsledamöterna som är med i det här spelet har nu samma höga status i mina ögon som vilka andra våldtäktsmän som helst. Jag skulle inte pissa på dem om de brann.

Trackback URL for this post:

https://webhackande.se/trackback/76

Kommentarer

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter