Allmänt meddelande

Provocerande god mat

Jag lade nyligen upp en bild på middagsmaten på Facebook (sådär som man gör på sociala medier) och fick kommentaren "Utgår från att du bjöd in alla tiggare som du vörmar så varmt för...". Eftersom jag anser att dumma frågor förtjänar, nej KRÄVER, dumma svar, så replikerade jag med "Klart jag gjorde, men de hade personalfest på Café Opera."

Grejen är ju att det är väldigt ofta som de så kallade "Sverigevännerna" försöker ställa olika utsatta grupper mot varandra, enligt mallen "Vi ska ta hand om VÅRA EGNA äldre/hemlösa/fattiga först!". Min motfråga blir då i all sin enkelhet; har ni bjudit hem en delegation äldre från närmaste ålderdomshem nyligen? Kanske tagit hem en etniskt svensk hemlös som ni undfägnat med varm mat och en god natts sömn i en riktig säng? Har ni ens bevärdigat dem med en blick när ni åkt förbi dem där de ligger utanför nån butik som säljer livets nödtorft som kaffekapslar, partyballonger och färgkoordinerade hundhalsband?

Inte? Guuud vilken överraskning. Men håll för fan då käften. Jag har väldigt lite tålamod numera med folk som hoppar upp och ner och skriker "Titta på mig, hallå, jag är helt jävla dum i hela jävla huvudet!". Var vänlig sluta med det. Tack.

Trackback URL for this post:

https://webhackande.se/trackback/509

Kommentarer

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter